Scheidingswanden hout/glas

Bent u op zoek naar een scheidingswand met hout en glas als materialen? Bekijk hier het aanbod aan scheidingswanden waarbij dit gebruikt wordt. Zoals u hieronder ziet bieden wij op ScheidingswandenDirect diverse Scheidingswanden aan. Binnen deze categorie bieden wij scheidingswanden met hout en glas van het merk Rex aan.

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Scheidingswanden van glas en hout

Voor een zakelijke look zijn de scheidingswanden van hout & glas een hele mooie optie. Het hout zorgt voor een luxe uitstraling en door het acrylglas kunnen de werknemers elkaar nog steeds aankijken en behoudt u het open uiterlijk van de kantoortuin. 

Online kunt u eenvoudig een offerte aanvragen voor het bestellen van meerdere scheidingswanden. In de webshop vindt u een groot aantal scheidingswanden te koop. Ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden.

Deze De scheidingswanden zijn eenvoudig te plaatsen en aan elkaar te koppelen. Heeft u vragen over scheidingswanden?  Onze experts helpen u graag bij het maken van de juiste keuze: Nederland tel. 035 - 623 4477 / België 03 226 5433

© 2004-2023 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaardenSitemapKitchenettesDirect: grootste keukenwebshop