Presentatie scheidingswanden

Bent u op zoek naar een multifunctionele scheidingswand die naast het vormen van een afscheiding ook gebruikt kan worden als presentatiewand of schrijf/tekenbord op kantoor, op de beurs of in het museum? Wij bieden u een ruim assortiment met whiteboard, stalen, houten en brandvertragende presentatiescheidingswanden in verschillende afmetingen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Rex scheidingswanden met whiteboard

Rex Presentatiewanden zijn eenzijdig, tweezijdig en/of halfhoog bekleed met whiteboard of van magnetisch staal. Ideaal om bij een bureau te plaatsen of te gebruiken om een ruimte af te schermen waar u overleg wilt voeren. De wanden zijn in verschillende kleuren, maten en materialen leverbaar en met elkaar te koppelen. Zo bouwt u eenvoudig een akoestische scheidingswand voorzien van een whiteboard.

Kem stalen en whiteboard wanden

De Kem presentatiewanden zijn leverbaar in staal of als volledig whiteboard. De stalen modellen hebben een robuuste uitstralingen zijn voorzien van magnetische, geperforeerde platen en kunnen voorzien worden van allerlei accessoires zoals een flipover of verschillende folder houders. De whiteboard wanden zijn volledig bekleed met whiteboard en kunnen beschreven worden met de daarvoor geschikte marker stiften. Ook bij Kem kunnen alle scheidingswanden gekoppeld worden; u maakt gemakkelijk een houten scheidingswand met een whiteboard.

© 2004-2023 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaardenSitemapKitchenettesDirect: grootste keukenwebshop