Akoestische panelen

Een combinatie van akoestische panelen voor wanden, plafond en archiefkasten zal de akoestiek binnen een ruimte sterk verbeteren. Minder geluidsoverlast leidt tot een rustige werksfeer en hogere arbeidsproductiviteit. Via-Direct biedt akoestische panelen van verschillende bekende aanbieders tegen zeer scherpe tarieven. 

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 41

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 41

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Akoestische panelen als oplossing voor geluidsoverlast

Als u overlast ervaart van bellende collega’s, een galm in de ruimte, of algemeen geluid dan kunt u dit vaak oplossen met akoestische producten zoals scheidingswanden, bureauschermen en eventueel akoestisch meubilair of bijvoorbeeld wand-, kast- en plafondpanelen.

Akoestische kastpanelen

Zoekt u een akoestische oplossing die weinig ruimte in beslag neemt op de werkvloer? Kies dan voor akoestische kastpanelen. Deze geluid absorberende panelen plaatst u aan de zijkant en/of achterkant van uw kasten waardoor u snel, en met behoud van de ruimte, geluidhinder verminderd. In ons assortiment vindt u verschillende afmetingen en vele kleuren die passen bij uw wensen en de interieurstijl van uw kantoor.

Akoestische plafondpanelen

Akoestische plafondpanelen kunnen zowel recht als plat aan het plafon dhangen. U neemt geen extra ruimte in op de wekvloer en behaald toch uw oplossing.

Akoestische wandpanelen

Met de speciale vulling van onze gestoffeerde akoestische wandpanelen reduceert u geluidsoverlast op kantoor tot wel 80%. Akoestische wandpanelen zijn prominent aanwezig in een kantoorruimte en kunnen daarom helemaal naar smaak worden gekozen in diverse kleuren en patronen. Op aanvraag is het ook mogelijk de akoestische panelen te bedrukken met uw bedrijfskleuren of-logo. Voor akoestische projectinrichtingen komen we graag bij u langs om een compleet, sluitend plan op te stellen. 

Voordelen akoestische panelen

  • Verminder geluidsoverlast op kantoor zonder verlies van ruimte
  • Creëer tegelijkertijd een trendy en modern uiterlijk
  • Vele verschillende kleuren die bij iedere huisstijl passen
  • Gerecycled materiaal, duurzaam en effectief

Dutchcreen, ruimtebesparend en effectief

Dutchcreen is een bekend Nederlands merk dat akoestische oplossingen volledig in eigen beheer produceert. Bij elk ontwerp staat een eerlijke productie en een zo laag mogelijke milieubelasting centraal. Naast kastpanelen biedt Dutchcreen o.a. ook scheidingswanden, wandpanelen en een akoestische plantenbak aan.

Akoestisch advies op maat

Vaak heeft u meerdere producten nodig om uw kantoor akoestisch gezond te krijgen.Om een goede oplossing te vinden is vaak een combinatie nodig van meerdere producten; één scherm bij die bellende collega gaat echt niet helpen. Geluid weerkaatst door de hele ruimte. Daarom geven wij u graag advies op maat. Wij komen bij u langs en beoordelen het probleem waarnaar wij samen met u de oplossing gaan realiseren. Onze akoestische adviseurs zijn u graag van dienst.

Bent u enthousiast over een bepaald merk en wilt u weten wat dit merk nog meer te bieden heeft voor u? Wilt u maatwerk of juist iets bijzonders in uw kantoor?  Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Samen met u lossen we het akoestische probleem op.

 

© 2004-2021 Via-Direct B.V. Privacyverklaring Cookies Algemene voorwaarden